Suradnja s velikom obitelji Društava „Naša djeca“ i roditeljima

Ponosimo se velikom brojkom 106. Toliko Društava „Naša djeca“ postoji u našoj zemlji. Mi smo jedna velika obitelj čiji članovi svoje slobodno vrijeme i entuzijazam daju dobrovoljno za organiziranje i provođenje aktivnosti s djecom u svojim lokalnim zajednicama.

Dijelimo iste vrijednosti i ciljeve uz dugogodišnji moto „Ljubav djeci prije svega!“…i tako već 70 godina.

I zato provodimo brojne akcije te programe prevencije ovisnosti, prevenciju vršnjačkog nasilja, programe poticanja zdrave prehrane, te projekte u kojima potičemo odgoj za volontiranje, dječju participaciju i održivi razvoj.

Zalažemo se da svako mjesto u Hrvatskoj bude prilagođeno dobrobiti djeteta koje u njemu živi i odrasta pa je široko poznat naš program „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Kako bi program „More je za svako dijete“ došao do svakog kutka Hrvatske i one najpotrebitije djece obraćamo se svojoj obitelji – našim članovima i voditeljima iz čak 106 uključenih lokalnih zajednica.

Oni nam pomažu da pronađemo djecu slabijeg imovinskog statusa za čije smo potrebe iskrojili ovu inicijativu.

Naši voditelji uz suradnju s lokalnim, područnim socijalnim službama te predstavnicima područnih obrazovnih ustanova, savjetuju i preporučuju obitelji koje bi se rado uključile u program i omogućile djeci boravak na moru s nama.

Hvala našoj obitelji Društava „Naša djeca“ na velikom trudu i suradnji u realizaciji inicijative za djecu iz svojih zajednica.

Početne godine programa „More je za svako dijete“ djeca nam se pridružuju iz lokalnih zajednica gdje su Društva „Naša djeca“ i to iz  Petrovskog, Desinića, Križa, Kutine, Ozlja, Vukovara, Ogulina, Duge Rese, Slatine, Gospića, Petrinje, Sv. Ivana Zeline i Radoboja.

Najzad, hvala Vama, dragi roditelji djece koji ste nam početne 2023. godine poklonili povjerenje i dali nam djecu na čuvanje i brigu u okviru naših ljetovanja.

Hvala svim roditeljima koji će nam se pridružiti i sljedećih godina kako bi zajedno pružili djeci ljeto!