Prvi prijatelji uvijek ostaju u srcu! – Jadranka turizam d.o.o.

Kako predstaviti prve prijatelje programa „More je za svako dijete“ koji su omogućili da vizija i san postane stvarnost? Koje riječi upotrijebiti da izrazimo svoju zahvalnost? Znate, to nije lako jer želimo biti na visini zadatka baš kao što je Jadranka turizam d.o.o., od prve naše zamolbe i upita, bila na visini zadatka.

Na tvrtke često gledamo kao na apstraktne tvorevine odnosno kako mi to u svakodnevnici kažemo poslovne subjekte, no nemojmo zaboraviti da svaku tvrtku čine pojedinci…ljudi koji donose odluke.

Kada smo se obratili Jadranki turizam d.o.o. sa zamolbom za smještaj djece na moru u okviru humanitarne inicijative ubrzo su nam se javili gospodin Zoran Pejović i gospođa Petra Herceg s divnim vijestima. Našoj sreći nije bilo kraja!

Odluka je pala! – djeca će provesti tjedan dana u predivnom obiteljskom hotelu „Vespera“ na još ljepšem Malom Lošinju i to u samom jeku turističke sezone.

No tu darežljivosti našeg zlatnog sponzora i prvog prijatelja programa nije kraj. Jadranka turizam ponudila je uz hotelski smještaj i puni pansion za djecu i odgajateljice te predstavnicu Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske.

Kao pravi prijatelji organizirati će za djecu u okviru programa i radionicu gdje će iz svoje perspektive predstaviti djeci hotelijerstvo kao poziv.

Evo što iz Jadranke turizma d.o.o. kažu o suradnji:

Osim što će imati priliku uživati u slobodnom vremenu, igri i upoznavanju s vršnjacima, djeca će imati priliku sudjelovati u radionici o hotelijerstvu i turizmu. Cilj nam je proširiti njihove vidike i omogućiti im da se upoznaju s ovom vitalnom industrijom.

Izuzetno smo ponosni što možemo ponovno pokrenuti ovaj program i pružiti ovim mladim ljudima nezaboravno iskustvo. Vjerujemo da svako dijete, bez obzira na njegovo socio-ekonomsko podrijetlo, zaslužuje priliku uživati u ljepotama Hrvatske i upoznati se s njenim prirodnim i kulturnim bogatstvima.

Jadranka turizam očekuju da će ovo biti početak novog poglavlja u povijesti ovog predivnog programa.“

Hotel „Vespera“ jedan je od brojnih hotela tvrtke Jadranka turizam d.o.o. Ovaj hotel prijatelj djece nudi bogati izbor sadržaja prilagođen specifičnim potrebama djece, za bezbrižan obiteljski odmor.

Na raspolaganju su obiteljske sobe za 4 do 6 osoba – komforne spojene dvokrevetne sobe sa dvije kupaonice i dva balkona te dio soba s krevetom na kat.

Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazena prostire se na tri nivoa kaskadno posloženih prema moru (3.000 kvadrata). Tu se djeca mogu cijeloga dana igrati u bazenima s morskom vodom, loviti se ispod vodenih gljiva, slikati s klaunovima koji špricaju vodu, spuštati se po toboganu, dok se roditelji sunčaju na velikoj terasi u obliku brodske palube.

Dječje igraonice i prostori Pino Cluba opremljeni su opremom renomiranih proizvođača, za sve dječje uzraste, od suvremenih i kvalitetnih didaktičkih igračka do materijala koji pospješuju maštu i kreativnost djece na svakom koraku.

Vanjsko igralište nalazi se u hladu borove šume s ljuljačkama, klackalicama i toboganom u obliku broda.

Tu je i bogat animacijski večernji program: Pino disco, Mini Bingo, Supertalent show, predstave te različite tematske zabavne večeri prilagođene raznim uzrastima djece.

Hvala našim prvim prijateljima još jednom jer su omogućili da more bude za svako dijete!

https://www.losinj-hotels.com/en/hotels-and-villas/hotel-vespera/