Idemo na more – s Arriva autobusom!

Skupili smo se ove prve sezone programa iz raznih dijelova Hrvatske ali do mora je daleki put a nožice djece su malene!

Pa smo gledali, razmišljali i tražili tko bi našu malu grupu djece i odgajatelja prevezao do Malog Lošinja. Našli smo prijatelja! Predstavnici tvrtke Arriva Hrvatska bez puno su razmišljanja, na prvi upit i našu molbu, odvažno pristupili zadatku i rekli „To je riješeno!“ Biti će to jedan jakoooo veseli autobus. Zbog njihove susretljivosti da pomognu postali su nam najdraži prijevoznici, oprostit ćete nam na subjektivnosti ali to je tako 😊.

Arriva Hrvatska je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u zemlji koji pokriva širok spektar usluga, a prvenstveno lokalni, međugradski i međunarodni autobusni prijevoz svakodnevno pružajući svojim putnicima sigurna i udobna rješenja za mobilnost.

Uz vozni park od 600 autobusa, Arriva nudi usluge na lokalnoj i regionalnoj razini kao i na međugradskim i međunarodnim relacijama, povezujući tisuće odredišta diljem zemlje te pružajući odlične veze s okolnim europskim zemljama. Tvrtka upravlja s 15 autobusnih kolodvora, 11 servisnih centara, zapošljava više od 1000 djelatnika te preveze više od 11,7 milijuna putnika godišnje.

A što sami kažu za sebe? Pitajmo ih:

„S obzirom da izuzetno cijenimo svakog putnika i njihovo ukazano povjerenje, od 2022. smo pokrenuli i Loyalty program za sve naše korisnike u kojem se dobivaju bodovi za svaku kupljenu kartu i prijeđene kilometre čime naši putnici dodatno štede. Osim što je članstvo potpuno besplatno, kao znak dobrodošlice pri registraciji svaki korisnik dobije 4,7 bodova ( 1 bod je 1 euro) uz dodatne popuste i pogodnosti unutar programa.

Osim domaćeg i međunarodnog autobusnog prijevoza, Arriva Hrvatska nudi i turističke usluge putem brenda Arriva Travel. Sa svojih šest poslovnica smještenih diljem zemlje, Arriva travel pruža kompletnu turističku uslugu domaćim i međunarodnim klijentima, uključujući obilaske autobusima s vodičima, zrakoplovne karte, sastanke i podrške, obilaske gradova, izlete i smještaj u hotelima, apartmanima ili vilama.

Naš je posao mobilnost ljudi i želimo javni prijevoz učiniti najpoželjnijim načinom putovanja na način da svojim putnicima omogućimo povezana putovanja.“

Hvala im još jednom!

P.S. Ispričat ćemo Vam kako je došao naš bus do mora!